Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Florentino Perez'den Arda Güler için 'yeni sözleşme' açıklaması!

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, son haftalarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Arda Güler'le ilgili yeni sözleşme açıklaması yaptı.

Florentino Perez'den Arda Güler için 'yeni sözleşme' açıklaması!

Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bu sezon transfer olduğu Real Madrid'de fazla forma şansı bulamayan Türk futbolunun genç yıldızı Arda Güler, süre aldığı kısıtlı dakikalarda gösterdiği performansla kendine hayran bıraktı.

Güler, takımının La Liga'nın 37. haftasında deplasmanda Villarreal ile 4-4 berabere kaldığı maçta 2 gol atarak yıldızlaştı.

Arda başarılı performansıyla İspanyol basınında gündem olurken, yapılan yorumlarda La Liga'da sadece 373 dakika süre alıp toplam 6 gole ulaşmasına dikkat çekildi.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Villarreal maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında Türk futbolcu için "Hücumda özel şeyler yaptı. Rakip kaleye ne kadar yakın olursa o kadar iyi oynuyor. Çok verimli oynuyor ve özel bir yeteneğe sahip." ifadelerini kullandı.

Defensa Central'in haberine göre; İspanyol kulübünün başkanı Florentino Perez ise 19 yaşındaki futbolcuya yeni sözleşme yapılacağının sinyalleri verdi.

Perez, Arda Güler'in Real Madrid'deki geleceği hakkında net ifadeler kullandı ve "Gelecek yıl da bu seviyede oynarsa kontratında geliştirmeye gideceğiz. O bunu hak ediyor" diye konuştu.


Haber Kaynağı : 12punto

Arda Güler Carlo Ancelotti Florentino Perez Real Madrid