Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Galatasaray şampiyonluk yolunda kritik virajda!

Adana Demirspor ve Galatasaray,Süper Lig’in 34. haftasında kozlarını paylaşıyor. Fenerbahçe ile puan farkını 4’e yükselten sarı-kırmızılılar, derbi haftasında puan kaybetmek istemiyor.

Galatasaray şampiyonluk yolunda kritik virajda!

Süper Lig'de 34.hafta heyecanı bu akşam oynanacak Adana Demirspor-Galatasaray maçıyla başlayacak. Adana'da kozlarını paylaşacak 2 ekibin ilk 11'leri belli oldu.

GALATASARAY’IN DERBİ HAFTASINDA PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜ YOK

Süper Lig’de haftanın dikkat çeken mücadelesinde Fenerbahçe ve Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Liderlik yarışında ezeli rakibi Fenerbahçe ile puan farkını 4’e yükselten Galatasaray, Adana Demirspor karşısında kazanarak şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmak istiyor.

Galatasaray geride kalan 33 haftada 29 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 90 puan topladı. Ligde bu sezon sadece Hatayspor’a mağlup olan sarı-kırmızılılar toplamda rakip fileleri 77 kez sarsarken kalesinde ise yalnızca 21 gol gördü.

ADANA DEMİRSPOR TARAFTARI ÖNÜNDE KAZANMAK İSTİYOR

Geçtiğimiz hafta Samsunspor ile berabere kalan Adana Demirspor, Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamladı. Hikmet Karaman yönetimindeki Adana temsilcisi son haftalara düşme potasından uzakta giriyor.

Adana Demirspor geride kalan 33 haftada 9 galibiyet, 14 beraberlik ve 10 mağlubiyette 41 puan topladı. Ligin en fazla berabere kalan takımı olan mavi-lacivertliler, topladığı 41 puanla 11. sırada yer alıyor.

Adana Demirspor’da en fazla gol ve asist katkısı veren oyuncuları Emre Akbaba, Mario Balotelli, Yusuf Erdoğan, Yusuf Sarı gibi isimler oldu.

İLK 11'LER

Adana Demirspor: Shahruddin, Atal, Gravillon, Semih, Mohammadi, Michut, Maestro, Barasi, Yusuf, Mendoza, Balotelli.

Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Mertens, Barış Alper, Ziyech, Icardi

 


Haber Kaynağı : 12punto

Süper Lig Galatasaray Adana Demirspor