Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Hasan Arat’tan teknik direktör ve kadro dışı açıklaması

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Hasan Arat, yeni teknik direktörle en kısa sürede anlaşma sağlayacaklarını ifade etti. Kadro dışı kalan oyuncular hakkında da konuşan Arat, “Antrenörümüz gelince bu kararı değerlendirecektir” ifadelerini kullandı.

Hasan Arat’tan teknik direktör ve kadro dışı açıklaması

Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Beşiktaş’ta yeni teknik direktör arayışı devam ediyor.

Siyah-Beyazlı kulübün başkanı Hasan Arat, teknik direktör ve kadro dışı bırakılan futbolcular hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

Arat, "Bu sporcular (Kadro dışı kalanlar), kontratlı sporcularımız. Antrenörümüz gelince bu kararı değerlendirecektir. Bu sporcularla çalışmaya devam edeceğiz. Kararı, yeni gelen antrenörümüz verecektir." dedi. 

"Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar çok ciddi çalışmalar yapıyor." diyen Arat, "Sakat ve dışarıda antrenman yapan oyuncularımızın dönmesini yeni antrenörümüz verecektir. Antrenörümüz belli olur olmaz kararı en kısa sürede bildireceğiz." ifadelerini kullandı.

"GÖRÜŞTÜĞÜMÜZ HOCALAR VAR"

Arat sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Bizim kendi ifademiz olmadan ortaya çıkan isimlerin konuşulmasına çok itibar etmemek lazım. Görüştüğümüz hocalar var. Çok kısa sürede açıklanacaktır. Bu bilgiyi bizden duymanız gerekiyor. Yakındır, çok uzak değil, yakın zamanda bir açıklama yapılacaktır."


Haber Kaynağı : 12punto

Beşiktaş Hasan Arat