Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Mbappe'nin Real Madrid Hayali: Teklifi düşük buldu

The Athletic'te yayımlanan haberde, Mbappe ve Real Madrid arasındaki ekonomik anlaşmazlıkların transfer sürecinde ilerlemenin önünde bir engel teşkil ettiği öne sürüldü.

Mbappe'nin Real Madrid Hayali: Teklifi düşük buldu

Fransız yıldız Kylian Mbappe, PSG ile olan sözleşmesini uzatmayacağını duyurdu. Ancak Real Madrid ile resmi bir temas henüz başlatılmadı. Mbappe'nin geleceği, İspanya'ya gitmek istemesine rağmen, Real Madrid'in teklifini yetersiz bulmasıyla belirsizliğini koruyor.

Transfer döneminde en çok konuşulan isimlerden biri olan Mbappe'nin durumu hala belirsiz. Ünlü futbolcu, PSG ile olan sözleşmesini uzatmayacağını açıkladıktan sonra Real Madrid ile görüşmelere devam ediyor, ancak henüz anlaşmaya varılamadı.

The Athletic'te yer alan habere göre, Mbappe ve Real Madrid arasındaki ekonomik anlaşmazlıklar transferde ilerlemeyi engelliyor. Raporda, Real Madrid'in teklifinin öncekilerden daha düşük olduğu ve bu durumun Mbappe'yi kararsız bıraktığı belirtiliyor. Ancak Real Madrid'in teklifi, Mbappe'nin kulüpteki en yüksek maaşı alacak kişi olacağı ifade ediliyor. Şu anda İspanyol kulübünde en yüksek maaşı alan oyuncu yıllık 24.3 milyon euro ile Toni Kroos.

Resmi pazarlıklar için sezon sonu beklenirken, Mbappe'nin düşük bulduğu transfer teklifi onu hayal kırıklığına uğratmış durumda.

Bu sezon Paris Saint Germain formasıyla 29 maça çıkan Kylian Mbappe, 30 gol attı ve 7 asist yaptı.



Haber Kaynağı : 12punto

Kylian Mbappe Real Madrid PSG