Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Mehmet Ağar'dan Arda Turan'ın çalıştırdığı Eyüpspor'a ziyaret

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, Arda Turan'ın çalıştırdığı Trendyol 1. Lig ekibi Eyüpspor'u ziyaret etti.

Mehmet Ağar'dan Arda Turan'ın çalıştırdığı Eyüpspor'a ziyaret

Eyüpspor Kulübü, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ve Belçika Pro Lig ekiplerinden Westerlo'nun sahibi Oktay Ercan'ın kulübü ziyaret ettiğini duyurdu.

Açıklamada, "Asbaşkanımız Sn. Fatih Kulaksız ile antrenman sırasında sohbet eden Ağar ve Ercan, Eyüpsporumuz'a Süper Lig yolculuğunda başarılar dilediler" denildi.

Arda Turan'ın teknik direktör olduğu kulübün sosyal medya hesabından ziyarete dair fotoğraflar paylaşılırken şu açıklama yapıldı:

"Önceki dönem İçişleri Bakanlarımızdan Sn. Mehmet Ağar ve Belçika Pro Lig ekiplerinden Westerlo'nun sahibi Sn. Oktay Ercan, kulübümüzü ziyaret etti. Asbaşkanımız Sn. Fatih Kulaksız ile antrenman sırasında sohbet eden Ağar ve Ercan, Eyüpsporumuz'a Süper Lig yolculuğunda başarılar dilediler. Özellikle Arda Turan göreve geldikten sonra, her hafta maçları yakından takip ettiğini sözlerine ekleyen Mehmet Ağar ve Oktay Ercan, tesislerden ayrılmadan önce Teknik Direktörümüz Arda Turan ve Asbaşkanımız Fatih Kulaksız'la kulüp binasında kısa bir görüşme gerçekleştirdi"


Mehmet Ağar'ın görevde olduğu, 90'lı yıllarda pek çok faili meçhul cinayet işlenmişti. İşkencenin de en yoğun yapıldığı yıllar olan 90'lara dair onlarca davada Mehmet Ağar'ın adı geçiyor.



Haber Kaynağı : 12punto

Arda Turan Eyüpspor Mehmet Ağar