Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Muslera'dan Galatasaray'a sıcak mesaj! Milli arada masaya oturacak

Fernando Muslera'nın ailesini Uruguay'a göndermesi ve Galatasaray ile sözleşmesini yenilememesi "ayrılık" iddialarına yol açmıştı.

Muslera'dan Galatasaray'a sıcak mesaj! Milli arada masaya oturacak

Fernando Muslera'nın ailesini Uruguay'a göndermesi ve sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesini henüz yenilememesi, ayrılık iddialarına yol açtı.

Ancak Muslera'nın eşi ve çocuklarının ülkelerine gitmesinin nedeninin farklı olduğu belirtildi. Ayrıca, Galatasaray'ın tecrübeli kaleciye yaptığı yeni sözleşme teklifinin detayları da ortaya çıktı.

Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Fernando Muslera'nın, kulüpteki geleceği hakkında önemli gelişmeler yaşanıyor.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Muslera, daha önce kendisine yapılan yeni sözleşme teklifine "Bekleyin" yanıtı vermiş ve sezon sonunda ülkesine gideceği konuşulmuştu. Ancak son dönemde Muslera'nın, milli arada yönetimle masaya oturabileceği bilgisi geldi.

Uruguaylı kalecinin, ülkesinde emekli olma planları yaptığı ancak lig bitmeden masaya oturmayı kabul ettiği öğrenildi. Bu durum, Muslera'nın yeni bir kontrata sıcak baktığı şeklinde yorumlandı.

Muslera ile yapılan son sözleşmede yıllık garanti ücretinin 3 milyon 750 bin eurodan 2.5 milyon euroya indirildiği biliniyordu. Ancak tecrübeli kaleciye, 3 yıl sonra bile aynı ücretin teklif edileceği belirtildi.

Muslera'nın ailesinin Uruguay'a gitmesinin, tecrübeli kalecinin ayrılık kararı almasından kaynaklandığı iddia edilmişti. Ancak gerçekte, Muslera'nın eşi Patricia Callero ile çocuklarının, eğitim amaçlı olarak ülkelerine gitmelerinin eğitim kaynaklı olduğu belirlendi. Çocukların eğitimleri için belli bir dönemi ülkelerinde geçirdikleri vurgulandı.


Haber Kaynağı : 12punto

Fernando Muslera Galatasaray