Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Nuri Şahin Borussia Dortmund’a transfer oluyor!

Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin, Alman devi Borussia Dortmund’a transfer oldu. Genç teknik direktörün pro lisans eğitimini tamamladıktan Alman ekibinde teknik direktörlük koltuğuna oturacağı öğrenildi.

Nuri Şahin Borussia Dortmund’a transfer oluyor!

2020 yılında Antalyaspor’a transfer olan ve 2022 yazında aktif futbolculuk kariyerine son vererek Akdeniz ekibinin teknik direktörü olan Nuri Şahin, futbola başladığı Borussia Dortmund’a geri dönüyor.

Genç teknik direktörün, Antalyaspor’daki birikmiş alacaklarını bırakarak Alman devi Borussia Dortmund'a transfer olduğu iddia edildi.

ÖNCE YARDIMCI ANTRENÖRLÜK

Borussia Dortmund ile yapılan anlaşmaya göre Nuri Şahin, Bundesliga'nın ikinci yarısında yardımcı antrenörlük yapacak. Şahin, bu dönemde pro lisans eğitimini tamamlayacak.

PRO LİSANS EĞİTİMDEN SONRA BİRİNCİ ADAM

Şahin, pro lisans eğitimini tamamladıktan sonra Borussia Dortmund'ta birinci adamlığa getirilecek. Şahin, Alman devinde 4 yıl boyunca teknik direktörlük yapacak.

ANTALYASPOR’LA 2026’YA KADAR SÖZLEŞMESİ BULUNUYORDU

Antalyaspor ile sözleşmesi Haziran 2026'ya kadar devam eden Nuri Şahin, Borussia Dortmund'a gitmek için kırmızı-beyazlılarda birikmiş alacaklarını bırakacak. Şahin ayrıca ayrılmak için Antalyaspor'a bir miktar para verecek.

Nuri Şahin'in Antalyaspor'daki yardımcısı Marcelo Lins Martin de sezon başında Dortmund'a gitmişti.

FUTBOLA DORTMUND'DA, ANTRENÖRLÜĞE ANTALYASPOR'DA BAŞLADI

Futbolculuk kariyerine Borussia Dortmund altyapısında başlayan ve sonrasında Feyenoord, Real Madrid, Liverpool, Werder Bremen formaları giyen Nuri Şahin, 2020 yazında Antalyaspor'a transfer oldu.

2021/2022 sezonunun 8. haftasında henüz futbolu bırakmamışken takımın 'Futbol sorumlusu' olan Şahin, 2022 yazında kramponlarını asarak 34 yaşında aktif futbolculuk kariyerine son verdi.

Antalyaspor teknik direktörü olarak bugüne dek 92 maça çıkan Nuri Şahin, 38 galibiyet, 23 beraberlik ve 31 mağlubiyet alarak 1.49 puan ortalaması tutturdu.


Haber Kaynağı : 12punto

Antalyaspor Borussia Dortmund Nuri Şahin