Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Seçil Erzan davasında Emre Belözoğlu sessizliğini bozdu!

Türkiye’nin gündemine oturan ve kamuoyunda ‘Fatih Terim Fonu’ olarak adlandırılan Seçil Erzan davasının mağdurlarından Emre Belözoğlu sessizliğini bozdu.

Seçil Erzan davasında Emre Belözoğlu sessizliğini bozdu!

Denizbank eksi şube müdürü Seçil Erzan’ın yüksek kâr vaadiyle ‘Fatih Terim Fonu’ adı altında futbol ve iş dünyasındaki birçok kişiden para topladığı dolandırıcılık davası gündemdeki yerini koruyor.

226 yıla kadar hapsi istenen Seçil Erzan’a 4 milyon 292 bin Dolar para kaptıran teknik direktör Emre Belözoğlu, davaya ilişkin açıklamalarda bulundu.

“SEÇİL ERZAN’LA BİR KEZ YÜZ YÜZE GÖRÜŞTÜM”

Futbol Plus adlı YouTube kanalına konuşan Belözoğlu, "Bir bankacılık işlemi olduğunu ve yatırım yaptığımı düşündüm. Bunun dışında olduğunu anlayınca mahkemeye gittik. Elimize geçen kağıtların, dekontların karşılığının bankada olmadığını öğrendiğimiz anda şikayetimizi yaptık. Bize vaat edilen tarih gelmemişti bile... Banka müdürü ve yardımcısının imzalarının olduğu belgeler var. Hukuksal süreçler ilerliyor. Seçil Erzan'la bir kez yüz yüze görüştüm. Yatırım yapmadan tanımıyordum. Toplamda 1 aylık süreç var" dedi.

FARUK KOCA AÇIKLAMASI

Spor gündemine ilişkin de konuşan Emre Belözoğlu, hakem Halil Umut Meler’e yumruk atan Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca hakkında şunları söyledi;

"Olayların içinde Faruk Koca'nın yer almasından dolayı gerçekten çok üzüntülüyüm. Kendisini tanıyorum, iyi bir insan olduğunu biliyorum. O da bu olayların içinde yer aldığı çok üzgün. Pek görülmeyen bir ceza aldı. Serbest kalmasından dolayı mutluyum. Dışarıya çıkması benim oyuncularımı da motive edecektir. Herkes hukukun verdiği ve vereceği kararlara saygı duymalı." 

EROL BULUT’A CEVAP

Belözoğlu, Fenerbahçe'de sportif direktörlük görevi yaptığı dönemde sarı lacivertli takımın teknik direktörü olan Erol Bulut'un "Fenerbahçe'de istediğim transferler yapılmadı" iddiasına, "Transferler beraber yapılır. O açıklamalar kendisini bağlar. Onun hakkında asla menfi açıklamam olmaz. Çok başka insanlarız. Ben teknik direktör olarak istemediğim futbolcuyu içeriye sokmam" yanıtını verdi.


Haber Kaynağı : 12punto

Emre Belözoğlu Fatih Terim Fonu Seçil Erzan