Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

5 milyonluk 'aşk' tuzağı

Samsun'da tanışıp Emregül A. ile sevgili olan Mehmet K.'nın tatili kabusa dönüştü. İddiaya göre tatil dönüşü sevgilisinin "Arkadaşı araç benim adamlarım bu senetleri imzalamak zorundasın" sözleriyle şoka giren adam, korkudan 5 milyon 400 bin liralık senet imzaladı. Mağdur adamın şikayeti sonucu şüpheli kadına 25 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

5 milyonluk 'aşk' tuzağı

Samsun'da hayatının aşkını bulduğunu zanneden Mehmet K(41).'nın aşk tatili hüsranla bitti.

Sabah gazetesinden Seda Nur Günaydın'ın haberine göre iş için Samsun'a giden Mehmet K., orada Emregül A.(53) ile tanıştı. Kısa sürede duygusal birliktelik kuran çiftten Mehmet K.'nın İstanbul'a dönmesi sonucu Emregül A. da peşinden İstanbul'a geldi.

MAFYA SEVGİLİDEN SENETLİ TEZGAH

Bir süre İstanbul'da gezen çift, sonrasında araç kiralayarak Bodrum'a tatile gitti. Aşk tatilinin bitmesiyle 9 Mayıs 2023 günü İstanbul'a dönmek üzere yolan çıkan Mehmet K. ve Emregül A., yolda olduğu esnada olanlar oldu.

İddiaya göre Mehmet K., Emregül A.'nın "Bizi bir araba takip ediyor, ben buraya kadar seninle geldim ama bana bir senet imzalamalısın, takip edenler benim adamlarım mecbursun" sözleriyle neye uğradığını şaşırdı.

5 MİLYONLUK SENETE KORKU İMZASI

Bunun üzerine şoka giren Mehmet K., o anki korkuyla 5 milyon liralık seneti imzalayarak Emregül A.'ya verdi. Daha sonra yola devam ederken kız arkadaşının yeni bir senet daha istemesi üzerine Mehmet K., korktuğu için Emregül A.'ya 400 bin liralık bir sene daha imzaladı. İddiaya göre Osmangazi Köprüsü'nde bir aracın kendisini takip ettiğini görünce iyice gerilen adam, İstanbul'a varınca Ataşehir yakınlarında araçtan inerek kaçtı.

TAKSİ TAKİBİ GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI

Ardından merakına yenik düşerek taksiye binen Mehmet K., Emregül A.'nın kullandığı aracı takip etmeye başladı. Ancak bir süre sonra Mehmet K., Emregül A.'nın kendisini takip eden araçla bir araya geldiğini görünce beyninden vurulmuşa döndü. Kandırıldığını anlayan adam, karakola koşarak araçta kalan eşyalar ve senetlerin alınması için talepte bulundu.


Haber Kaynağı : 12punto