Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Kızıl Goncalar'ın Cüneyd'i Mert Yazıcıoğlu tatile çıktı

'Kızıl Goncalar' dizisinde 'Cüneyd' karakterini canlandıran Mert Yazıcıoğlu, yakın dostu Kerem Bürsin ile tekne tatili yapıyor.

Kızıl Goncalar'ın Cüneyd'i Mert Yazıcıoğlu tatile çıktı

'Kızıl Goncalar' dizisi 19. bölüm ile sezon finali yaparak seyirciye veda etti.

Her bölümü gündem olan dizide 'Cüneyd' karakterine hayat veren Mert Yazıcıoğlu da kameralar kapanır kapanmaz yakın arkadaşı Kerem Bürsin ile tekne tatiline çıktı.

Teknede güneşin ve denizin tadını çıkaran iki dostun pozu sosyal medyada 10 binden fazla beğeni ve binlerce yorum aldı.

Mert Yazıcıoğlu geçen günlerde yaptığı açıklamada dizi için uzattığı sakallarına alıştığını ve kesmeyeceğini ifade etmişti.

MERT YAZICIOĞLU KİMDİR?

10 Mayıs 1993'te İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra İstanbul Aydın Üniversitesi İşletme Bölümüne kaydoldu. Eğitimi sırasında oyuncu olmaya karar verdi ve işletme bölümünü yarıda bırakarak oyunculuk eğitimleri almaya başladı.

Bir arkadaşının oyunculuk yaptığı dizi setine gittiğinde oyuncu olmaya yönelik ilk adımı attı. Dedemin İnsanları adlı filmde kısa bir sahnede görünen oyuncu, daha sonrasında Kayıp Şehir adlı diziyle ekranlarda yer almaya başladı. Bu dizide oynarken aynı zamanda oyunculuk eğitimleri almaya başladı.

İlk olarak, Sumru Onat'ın kurduğu Cast 33 ajansıyla ve sonrasında Ümit Çırak ile tanıştı. Ümit Çırak'tan 3 Mota Eğitim atölyesinde oyunculuk dersleri almaya başladı. 2013-2016 yılları arasında FOX'ta yayımlanan ve başrollerini Ece Uslu, Özcan Deniz, Ayça Ayşin Turan gibi isimlerin paylaştığı Karagül adlı dizide "Baran Şamverdi" karakterini canlandırdı.

Daha sonra Umuda Kelepçe Vurulmaz adlı dizide "Fırat" karakterini, Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizisinde ise "Korkut" karakterini canlandırdı. 2018 yılında yayımlanan İyi Oyun adlı sinema filminde "Cenk" karakterini canlandırdı.

2018-2019 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan Bir Litre Gözyaşı adlı dizide "Mahir Yetkin" karakterini canlandırdı. Netflix'te yayımlanan Aşk 101 dizisinde "Sinan" rolünü oynadı. 2023 yılının sonundan itibaren ise Kızıl Goncalar adlı dizide Cüneyd Güneş karakterini canlandırmaktadır.


Haber Kaynağı : 12punto

Kızıl Goncalar Kerem Bürsin Mert Yazıcıoğlu

İlgili Haberler