Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Adalet sosyal medyadaki tepkilere göre işliyor!

Her şeyden habersiz yolda yürüyorsunuz ve bir anda iki tane insan müsveddesi kör noktada sizi sıkıştırıyor. 

Ağzından sular akarak sarılıp öpmeye kalkışıyor. Karşılık verince de beline sarılıp yere düşürüyor ve üzerinize çıkıyor. Beyoğlu’nda yolun ortasında insanların gözü önünde tecavüze kalkışıyor!

Bu kadarı filmlerde olmaz dediğiniz olayın içerisindeki iki sapığın daha önce cinsel saldırı suçundan kaydı olduğu ortaya çıktı…

Türkiye’de kadınsanız her an başınıza her şey gelebilir. Otobüste manyağın biri taciz edebilir. Bir başka manyak ‘kısa etek giymeseydin’ diye diğer manyağı savunur. İş yerinize gelen bir sapık bacağınızdaki dövmeye dokunmaya kalkar, şikayet edince size itibar davası açar. 6 yaşında evlendirilebilirsiniz! Eski sevgiliniz kafanızı kesip surlardan aşağı atar. Boşandığınız kocanız üzerinize bir şarjör mermi boşaltır, mahkemede iyi halden ceza indirimi alır. İş yerinizde müdürünüz, patronunuz taciz eder. Rahatsız olursanız işten kovar. 

Tüm bunları yapan sapıklar hep haklıdır. Onlara hiçbir şey olmaz… Şikayet edersiniz dosya açar yollarlar… 

Delirmemek işten değil. 19 suç kaydı olup sokaklarda gezen bir suç makinesi kadın polis memurunu vuruyor. Cinsel saldırı suçu dahil mukavemet, uyuşturucu madde kullanmak, gasp, kasten yaralama, hırsızlık suçu olan iki suç makinesi sokak ortasında bir kadına tecavüze kalkışıyor. 

Artık bu işin çivisi çıktı. 

Çevredeki vatandaşlar yetişmese genç kıza yolun ortasında tecavüz edecekler…

İşin en az cinsel saldırı suçu kadar iğrenç tarafı ne biliyor musunuz? Şüpheliler Semir T. (31) ve Ömer K. (27) ifadelerinin alınması sonrasında serbest bırakıldı.

Allah’tan sosyal medya var, orada infial yaratınca iki sapık yakalandı ve tutuklandı. 

Adaleti sosyal medyadaki tepkilere göre işletiyoruz. Sosyal medyaya düşmezse serbestler. Düşerse toplumun gazını almak için tutuklanıyorlar. İyi de ne kadar kalacaklar içerde? 

Onlarca dosyası olan sapık, hırsız, katil aramızda dolaşıyor. Kimse güvende değil. Devletin vatandaşına vermesi gereken en önemli hizmet güvenlik değil mi? 

Yine söylüyorum, yeniden söylüyorum bu ülkede acil değiştirilmesi gereken şey anayasa değil, artık kimsenin güveni kalmayan hukuka güncelleme lazım. Dünyanın en büyük adalet saraylarını, hapishanelerini yapıyoruz ama suçlular aramızda dolaşıyor. 

Bu adliye sarayları, hapishaneler kimler için yapılıyor?