Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
35,8790
Dolar
Arrow
32,9500
İngiliz Sterlini
Arrow
42,5402
Altın
Arrow
2506,0000
BIST
Arrow
10.891

Çapkınlıkta dünya lideri Türkiye çıktı ama suç aleti küçük!

Türkiye gündeminden sıkıldınız mı?

Seçim yarışı, verilen verilmeyen mazbatalar… Belediyelerin devir teslim törenlerindeki kavgalar…

Ekonominin içler acısı hali… 

Dövizin, altının rekor kırması, hayat pahalılığı… Fenerbahçe - Galatasaray Süper Kupa gerginliği falan derken içimiz daraldı değil mi?

Gelin size yüzümüzü güldürecek bir haber vereyim. World Population Review isimli platformda yayınlanan ‘cinsel ilişki ve çapkınlık’ konusunda yapılan araştırma sonuçlarına göre Türkiye, dünyanın en çapkın ülkesi çıktı!

Araştırmada bir Türkün hayatı boyunca 14 partnerle birlikte olduğu sonucuna ulaşıldı. Fakat araştırma bilimsel olmaktan uzak. Neden mi?

Platform, "Üçünü parti kaynaklardan aldığımız verileri inceleyerek bu sonuçları ortaya çıkardık" açıklamasını yaptı. Yani rakam konusunda yalan söyleme olasılığı çok yüksek!

Çünkü listedeki diğer ülkelere bakıldığında her konuda olduğu gibi cinsellikte de sadece böbürlendiğimiz sonucuna ulaşmak zor değil!

Örneğin Brezilya, ortalama 9 partner ile 25'inci sırada yer aldı. Rio karnavalının yaşandığı ülke ile ahırdaki ineğe hallenen ülke arasındaki fark 5 partner! 

Fransa da ortalama 8.1 partner ile 29'uncu sırada… 

Yani biz cinsel özgürlüklerde Fransa’dan daha marjinaliz öyle mi? Sıralamanın sonunda ise ortalama 3.1 partner ile Çin ve 3 partner ile Hindistan yer aldı.

Bakın burası çokomelli… 

Çünkü başka bir araştırma Çin ile Türkiye’yi kıyaslamış. Gelin o araştırmaya da bir göz atalım. 

İngiltere'nin çok okunan gazetelerinden Daily Mail, önceki gün uluslararası araştırma ve anket sonuçlarından derlediği verileri yayınladı. 

Gazete her ülkede yaşayan erkeklerin ortalama penis boyunu sıraladı. Araştırmaya göre çapkınlıkta bir numara olan Türk erkeklerin ortalama penis uzunluğunun 12.99 santimetre olduğu kayıtlara geçti. Bu veriye göre de Türk erkekleri dünyada 70’inci sırada yer aldı. 

Ama çapkınlıkta sonuncu olan Çinli erkekler ise Türkiye’nin bir basamak üstünde 69’uncu sırada… 

Birinden biri yalan söylüyor sanki. Ya Türk erkekleri beraber oldukları partner sayısını abartıyor ya da Çinli erkekler boyu konusunda yalan söylüyor!

AMA PARAMIZ DAHA DEĞERLİ!

Bu listede birinci sırada kimler var diyorsanız 17.6 santimetre ile Kamboçyalı erkekler liderliği kimseye kaptırmamış!

Orta Asya’daki fakir ülkelerden biri Kamboçya. Geçim kaynağı pirinç. Bizi ilgilendiren yanı ise listede ilk sırada yer almaları değil. Bizim için Kamboçya’nın önemi Türk Lirası’nın değerli olduğu nadir ülkelerden biri olması. 1 TL tam 125,577 Kamboçya Rieli ediyor. 

Türkiye İststistik Kurumu’nun 31 Aralık 2023 tarihi ‘Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi’ sonuçlarına göre Türkiye’de erkek nüfus 42 milyon 734 bin 71 kişi. Kadın nüfusu ise 42 milyon 638 bin 306 kişi olarak açıklandı. 

İlk araştırmaya göre erkeklerimiz doğru söylüyorsa hayatları boyunca 14 partner değiştiriyorlarsa ya gelir seviyemiz o kadar yüksek ki tüm dünyayı dolaşıp ortalamayı yükseltiyorlar! Ya da rüyalarını da sayıyorlar… 

Çünkü devletin verdiği istatistiğe bakarsak muhafazakar ülkemde bahçıvan uşağa, uşak aşçıya, aşçı herkese gibi bir denklem ortaya çıkıyor. 

Namus cinayetinde dünyada ilk sıralarda yer alan ülkem insanı bu araştırmayı ciddiye alırsa vay halimize…

HAKINIZI HELAL EDİYOR MUSUNUZ?

Peki bu çapkınlık listesinde ortalamayı kim yükseltiyor?

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil yıllar önce “Hayatıma en az 500 kadın girmiştir” açıklamasını yapmıştı. Cem Yılmaz’ın ünlü olduktan sonra 16 sevgilisi basına yansımış. Söyle bir Google taraması yaptım Türkiye’deki ünlü erkeklerin ortalama 10-15 sevgilisi basına yansımış. 

Peki ya diğerler?

Yahu kardeşim hepiniz mi Kıvanç Tatlıtuğ, Cem Yılmaz, Kenan İmirzalıoğlu’sunuz? 

Askerden gelir gelmez evlendirilen Anadolu delikanlıları bu ortalamayı düşürmüyor mu? TÜİK’in rakamları ortada… Cinsellik yaşayacak karşı cinsi nerden buluyorsunuz? 

Aklıma bir Temel fıkrası geldi. 

Temel arkadaşları Dursun ve İdris ile kahvede oturuyormuş. Dursun elindeki gazeteyi masanın üzerine bırakıp, “Arkadaşlar şu habere bakın, dünyadaki kadın nüfusu erkeklerin üç katıymış” diye gazetedeki haberi arkadaşlarına göstermiş. “Habere göre her erkeğe üç kadın düşüyor” diye de eklemiş. 

Temel oturduğu sandalyeden kalkıp, “Benim hakkımı kim yediyse haram zıkkım olsun. Helal etmiyorum” diyerek sinirli sinirli kahveden çıkıp gitmiş. 

Bu arada yazının ana fikri 1 Türk Lirası’nın tam 125,577 Kamboçya Rieli ediyor olması...