Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,5658
Dolar
Arrow
33,9499
İngiliz Sterlini
Arrow
44,6408
Altın
Arrow
2814,0000
BIST
Arrow
9.577

Hollywood yıldızından kraliçe olur mu?

Hadi biraz dedikodu yapalım. 

Tüm dünyanın merakla izlediği İngiliz Kraliyet Ailesi’nin yakasını aksilikler bırakmıyor. Kraliçe 2. Elizabeth’in ölümünün ardından tahta geçen oğlu Kral 3. Charles’ın kansere yakalandığı duyuruldu. 

Tahta çıkmak için 74 yıl bekleyen Kral 3. Charles’in hastalığı sonrası dedikodu kazanı da kaynamaya başladı. 

Taç giydikten 9 ay sonra böyle bir sağlık probleminin çıkması tabii ki gelecekte tahta kimin geçeceğinden, kralın hastalığı sırasında tahta kimin vekalet edeceğine kadar pek çok soruyu gündeme getirdi. 

Kral Charles'ın eski eşi Diana'dan dünyaya gelen küçük oğlu Harry'nin Hollywood yıldızı Meghan Markle ile evlenmesi sonrası kraliyet görevlerinden feragat etmesi, kardeşi Prens Andrew’un çocuk istismarcısı Epstein skandalına adının karışması tahtın tek varisi olarak büyük oğlu Prens William’ı işaret ediyor. 

Ancak tarih boyu taht paylaşımlarında evdeki hesabın çarşıya uymadığını bilen komplo teorisyenleri dedikodu kazanını kaynatmaya başladı bile. 

Tüm dünya Prenses Diana ile Charles’ın evliliklerinde birbirlerini aldattığını biliyor. Hatta Charles’in şimdiki eşi ve kraliçe Camilla ile ilişkisinin Diana ile evlenmeden öncesine dayandığını… Diana’nın Dodi El Fayet’ten önce polo oyuncusu ve süvari Binbaşı James Hewitt ile olan ilişkisini…

Hatta James Hewitt’in Prenses Diana ile olan aşkını İngiliz basınına itiraf etmesini, ‘Aşık Prenses’ adlı ilişkileri hakkında her şeyi anlatan bir kitap için yazar Anna Pasternak ile anlaşması bugün bile konuşuluyor. 

Hatta James Hewitt’in bu itirafları Diana’nın küçük oğlu Prens Harry’nin gerçek babası olduğu söylentilerinin çıkmasına bile neden olmuştu. 

Tüm bunlar bir Hollywood starını nasıl kraliçe yapacak diyeceksiniz. Sırada William varken Harry nasıl Kral olacak? 

Şimdi sıkı durun sadece komplo teorisyenleri ve dedikoducular değil kahinler de bu konuya değinmiş!

Ortaçağ’da yaşayan kahin Nostradamus’un tam da bu konu ile ilgili bir kehaneti ortaya çıktı. 

1555 yılında Nostradamus tarafından yazılan "Yüzyıllar" adlı eserde yer alan ve Birleşik Krallık hükümdarı Charles'a atfedilen bazı dizeler dedikodu kazanın daha da kaynamasına neden oldu. 

Nostradamus dizelerinde, "Saltanatın, kraliyet alametine sahip olmayan biri tarafından gasp edileceğini" öngörüyor. Harry’nin şu anda hiçbir kraliyet vasfını taşımadığını hatırlatmakta fayda var!

Nostradamus’un kehanetlerini en iyi yorumlayan isimlerden biri olarak kabul edilen Mario Reading, 2006’da yayınlanan kitabında, hiçbir kraliyet alametine sahip olmayan Harry'nin, mevcut varis olan kardeşi William'ın yerine tacı alacağını öne sürmüştü!

Bunlar tabii dedikodu, kehanet ve işin magazin boyutu ama Prens William’ın herhangi bir nedenle tahttan vazgeçmesi her ne kadar kraliyet görevlerinden vazgeçmiş olsa da Harry’i yeniden potaya sokacak. Bu durumda Kafkas bir baba ve Afrikalı anneden doğma bir Hollywood ünlüsü kraliçe tacını giymiş olacak.

(Harry’nin biolojik babası olduğu iddia edilen Binbaşı James Hewitt ile Harry’nin benzerliği magazin basınına konu olmaya devam ediyor.)