Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
35,8790
Dolar
Arrow
32,9500
İngiliz Sterlini
Arrow
42,5402
Altın
Arrow
2506,0000
BIST
Arrow
10.891

Başkentteki yangın 10. saatinde havadan görüntülendi

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde sanayi bölgesinde çıkan yangın sonrası söndürme çalışmaları 10’uncu saatinde devam ediyor.

Başkentteki yangın 10. saatinde havadan görüntülendi

Ankara’nın Yenimahalle ilçesi Hurdacılar Sitesi’nde saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Rüzgarın da etkisi ile çıkan yangın kısa süre içerisinde büyüdü ve çevre iş yerlerine sıçradı. 

Yangının üzerinden geçen 10 saatin sonunda itfaiye ekipleri bölgede çalışmalarına halen devam ediyor. 

10 saattir devam eden yangına müdahalede itfaiye ekiplerinin yanı sıra iş makineleri de kullanılıyor. Bölgede önlem amaçlı ambulans ekipleri bekletiliyor.

Yangının kontrol altına alınması ve söndürülmesi için ekiplerin çabaları devam ederken, çevredeki vatandaşlar da yangın riskine karşı uyarılar yapılarak güvenlik tedbirleri almaları konusunda bilgilendiriliyor. 

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki Hurdacılar Sanayi Sitesi'nde araç lastikleri ve atıkların bulunduğu alanda çıkan yangın kontrol altına alındı.

İvedikköy Mahallesi'ndeki hurdalık alanda dün öğle saatlerinde  henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangına Ankara, Etimesgut ve Sincan itfaiye ekipleri ile AFAD, OGM, THK, DHİM, EGM ve jandarma ekiplerince yoğun şekilde müdahale edildi.

Yangın, ekiplerin müdahalesi sonucu sabaha karşı 03 sularında kontrol altına alındı.

Soğutma çalışmaları sürüyor.


Haber Kaynağı : İHA