Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Yurttaşın tepkisi sert oldu: Muhalefet olarak hiçbir şeyi koruyamadınız, 'Yaran var ki' konuşamıyorsun

Bir yurttaşın sokak röportajında kullandığı ifadeler sıradan bir yurttaşın ülke gündemiyle birlikte ne hale geldiğini, duygusal olarak neler hissettiğini ortaya koydu. Hükümetin örgütlü bir kötülük peşinde olduğunu söyleyen yurttaş aynı zamanda muhalefet cephesine de sert sözlerle yüklendi.

Yurttaşın tepkisi sert oldu: Muhalefet olarak hiçbir şeyi koruyamadınız, 'Yaran var ki' konuşamıyorsun

Sokak Kedisi aldı Youtube kanalına konuşan bir yurttaş sokak hayvanları kanunu üzerinden neler düşündüğünün sorulması üzerine ülkenin geldiği son noktayı özetleyen çarpıcı bir konuşma yaptı. Konuşulması gereken çok şey olduğunu söyleyen yurttaş şu çarpıcı ifadeleri kullandı:

"Konuşmamız gereken o kadar çok şey var ki! Çocuklarımızın hayatının elinden alınmasından mı bahsedelim? İnsanların sokakta bir suyu almak için bile hesap yapmasından mı bahsedelim? Planlı programlı ormanlarımızın yakılmasından mı bahsedelim?

Ülkemizin talan edilmesinden mi bahsedelim? Sessiz bir şekilde bile isteye işgal edilmesinden mi bahsedelim? Hayvanlardan mı bahsedelim?

Öylesine bir garabetin içindeyiz ki, insanlar bile isteye 'o insanlar' ülkeyi muhteşem bir karanlığın içine sürüklerken biz burada özgür irademizle bunların farkındayken ifade edememekten mi bahsedelim?

Türkiye Cumhuriyeti kurulduğundan beri bu kadar aşağılık bir şekilde... 

Ülkenin yönetilmediğini düşünüyorum! Çok ciddi bir problem yaşıyoruz, kızım 23 oğlum 20 yaşında burada sokakta dolaşan çocukların gelecekleri ellerinden alındı, eğitim hakları, özgürlük hakları ellerinden alındı daha sonrası yüksek ihtimalle Kurtuluş Savaşına ihtiyacımız olacak.

Herkes biliyor ama dile getiremiyor, insanlar korkutuldu sindirildi. Sesini çıkartan insanlar bedelini ödedi.

Örgütlü kötülüğün ele geçirdiği bir ülkede yaşıyoruz. Kimsenin ümidi yok, dünyanın çöplüğünü kabul eder vaziyetteyiz bunun altında farklı bir amaç var ülkeyi götürmek istedikleri nokta inanılmaz karanlık...

Herkes dile getirsin, sokaktaki hayvanı koruyamıyoruz!

Ülkeyi yöneten güçten çocuklarımızı korumaya çalışıyoruz, çocuklarımız tecavüze uğrarken ülkeyi yöneten güç 'bir kereden bir şey olmaz' diyebiliyor sokaktaki hayvanları öldürme kararı alabiliyor.

Gençlere sahip çıkmak lazım, bu kadar ezdirmemek gerekiyor onu yetiştiren anne bana cebine harçlık koyamıyor.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, X vatandaştan daha aşağı vaziyette... En son artık nefesimizden vergi alınacak!

Benden, çocuğumun geleceğinden aldığı her şeyi dışarıdan getirdiklerine altın tepside sunuyor. Bunun nedeni başka bir şey! Savaştan kaçan mağdur insanlar değil sınırlarımızdan gelen insanlar ve bu sessiz istila çok kötü patlayacak!

Türk halkını düşünen bir muhalefet yok, güçlü bir muhalefet yok...

Önderi olmadğı için sindirilmiş bir halk olmuşuz. Muhalefet partileri mensupları Türkiye Cumhuriyeti insanı olduklarını hatırlasınlar, fabrika ayarlarına, Atatürk ilkelerine geri dönsünler...

Önceliğiniz Türk insanları ve Türk toprakları olmalı şu anda topraklarımızı kaybediyoruz. Kurtuluş Savaşında kurulan hiçbir fabrikamız yok, 128 milyar dolarımız gitti neden hesabı sorulmuyor?

Benim kadar muhalefet yapamazsın sen!

Benim verdiğim oyla, benim verdiğim vergiyle mecliste oturuyorsan benim yaptığım kadar muhalefetle, hükümete muhalefet edemezsin! Ben sıradan bir halkım sen beni temsil ediyorsan benden daha güçlü ve kararlı olmaz zorundasın.

'Şunu açıklarsak yer yerinden oynar' açıkla hesabını sor! Düşünüyorum ki hesabını sormuyorsan orada 'bir yaran vardır' yoksa çıkar bağırırsın...

Muhalefet olarak hiçbir şeyi koruyamadınız: Gençlerimizi, çocuklarımızı, şimdi hayvanlarımızı koruyamıyorsunuz. Şimdi de Türkiye Cumhuriyeti topraklarını koruyamıyorsunuz...

Ne muhalefet ne de bu örgütlü kötülük bu Türkiye Cumhuriyeti topraklarını haketmiyor

Artık içimiz acıyor Atatürk'ün videolarını izlemeye onun fotoğrafına bakmaya yüzümüz yok!


Haber Kaynağı : 12punto

Cumhuriyet genç Hayvan hükümet Kurtuluş Savaşı muhalefet sokak hayvanları Türkiye Cumhuriyeti