Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,6648
Dolar
Arrow
33,9136
İngiliz Sterlini
Arrow
44,6300
Altın
Arrow
2790,0000
BIST
Arrow
9.685

Kayıp Narin'i arama çalışmalarında 11. gün: Amcanın aracındaki DNA eşleşti

Diyarbakır'da kaybolan Narin Güran'ı arama çalışmaları devam ederken, yürütülen soruşturma kapsamında Narin'in amcası olan Tavşantepe Mahallesi Muhtarı Salim Güran gözaltına alındı. Salim Güran'ın neden gözaltına alındığı belli oldu.

Kayıp Narin'i arama çalışmalarında 11. gün: Amcanın aracındaki DNA eşleşti

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustosa Kur'an kursundan ayrılan 8 yaşındaki Narin Güran kayboldu.

21 Ağustos'tan bu yana haber alınamayan Narin'i arama çalışmaları 11. gününde de devam ediyor. Türkiye’nin gündemine oturan olayda yeni gözaltı haberi geldi.

AMCA SALİM GÜRAN GÖZALTINDA

Arama çalışmaları sürerken, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca Narin'in kaybolmasına ilişkin başlatılan soruşturma da devam ediyor. Ekipler, tüm aile fertlerini çapraz sorguya alarak Narin'e yönelik bir ipucuna ulaşmaya çalışıyor.

Yürütülen soruşturma kapsamında son olarak, Narin'in amcası olan Tavşantepe Mahallesi Muhtarı Salim Güran gözaltına alındı.

GÖZALTI SEBEBİ BELLİ OLDU

Amca Güran’ın Narin Güran’ın kaybolmasının ardından telefonunun bir saat boyunca kapalı olduğu ve bu nedenle gözaltına alındığı öğrenildi. 

DNA ÖRNEĞİ EŞLEŞTİ

Diyarbakır’da kaybolan Narin Güran'a (8) ilişkin soruşturmada gözaltına alınan amcası S.G.'nin aracındaki DNA örneği ile küçük kızın kıyafetlerindeki DNA örneği eşleşti. Amcanın, Narin'in son görüldüğü andan 15 dakika sonra köyden ayrıldığı belirlendi.

Jandarma görevlileri, gözaltına alınan amcanın telefonunda inceleme yaptı.

Ancak görevliler, şüpheli amcanın whatsapp yazışma ve görüşmelerinin tümünü sildiği tespit edildi.

ANNE YÜKSEL GÜRAN YENİDEN KARAKOLA ÇAĞRILDI

Narin Güran’ın amcasının ardından anne Yüksel Güran da ifadesi alınmak üzere yeniden karakola çağrıldı.

ABİSİ SERBEST BIRAKILMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde, Narin'in 18 yaşındaki ağabeyi E.G. de gözaltına alınmış, kolundaki ısırık izi nedeniyle İstanbul Adli Tıp Kurumu'na götürülmüştü. Yapılan incelemede ısırık izinin Narin'e ait olup olmadığı tespit edilince E.G. serbest bırakılmıştı.


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler