Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Kurum'u gören emekli kadın: AKP'yi 20 yıldır savunduğum için insanlardan utanıyorum

Yerel seçimlerde AKP'nin İBB Başkan adayı olarak gösterdiği Murat Kurum, seçim çalışmaları için sokak sokak dolaşmaya devam ediyor. AKP hükümetinin ekonomik yönetimine tepki gösteren vatandaşlarla karşılayan Kurum, bu defa emekli bir kadının eleştirisine maruz kaldı.

Kurum'u gören emekli kadın: AKP'yi 20 yıldır savunduğum için insanlardan utanıyorum

Geçtiğimiz günlerde bir dönerci ustasıyla girdiği diyalogla gündeme gelen AKP'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, bu defa emekli bir kadının ekonomik tepkisiyle karşı karşıya kaldı.

Kendisinden oy isteyen Kurum'a seslenen emekli yurttaş, "Emekli maaşı yetmiyor, çalışmak zorundayım. Sizi 20 sene savundum ama artık yüzüm yok savunmaya. Utanıyorum insanlardan" dedi.

"SAVUNMAYA ARTIK YÜZÜM YOK"

Sosyal medyada çok konuşulan görüntülerde, geçim derdinden bahseden yurttaş Murat Kurum'a seslenerek "Emekli maaşı yetmiyor, çalışmak zorundayım. Sizi 20 sene savundum ama artık yüzüm yok savunmaya. Utanıyorum insanlardan" ifadelerini kullanıyor.

Kurum ise "Sen yine savunmaya devam edeceksin. Beraber kazanacağız" yanıtını veriyor.

DÖNERCİ USTASIYLA OLAN DİYALOĞUNDA NELER YAŞANMIŞTI?

Esnaf ziyaretinde "22 senede ülkeyi nereden nereye getirdik" diyen AKP'nin İBB adayı Murat Kurum'a, döner ustasının verdiği yanıt sosyal medyada gündem olmuştu.

Kurum'un "22 senede ülkeyi nereden nereye getirdik" sözlerine döner ustası "Ama bak ben ustayım, maaşımla geçinemiyorum. Ben 1996 yılında 1 yıllık maaşımla babama ev almıştım. Şu anda bayramda memlekete gitmeyi hayal edemiyorum" şeklinde yanıt vermişti.


Haber Kaynağı : 12punto

AKP aday Ekonomi emekli maaşı Emekli İBB Murat Kurum tepki