Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

İmamoğlu’ndan Kurum’a: Milletten özür dile

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Kent Lokantaları'nı hedef alan AKP İstanbul adayı Murat Kurum'a tepki gösterdi.

İmamoğlu’ndan Kurum’a: Milletten özür dile

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'Esenyurt Proje Lansmanı'nda AKP'nin İstanbul adayı Murat Kurum'un Kent Lokantaları hakkındaki sözlerine tepki gösterdi.

İBB Başkanı İmamoğlu, "O kadar ağırıma gitti ki. Uyuyamadım, canım sıkıldı. Benim yaptığım bu hizmeti eleştirdiği için ağırıma gitmedi, milyonlarca insanın çektiği geçim sıkıntısının bir belediye başkan adayı nasıl hissedemez diye ağırıma gitti. Bir de gelmiş İstanbul'a aday olacak, işine bak sen" dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP adayı rakibi Murat Kurum’un Kent Lokantalarını eleştiren sözlerine ilişkin "Vatandaş spor olsun diye mi kuyruğa giriyor?" diye sordu. Halkın kuyruklardaki perişanlığı, yoksulluğu ile dalga geçildiğini belirten İmamoğlu, "Bu utanmazlığın hesabını vereceksin. Allah sana vicdan versin, akıl versin" dedi. İmamoğlu rakibine bu yaklaşımı nedeniyle "milletten özür dile" dedi.


Haber Kaynağı : 12punto

AKP Ekrem İmamoğlu esenyurt Murat Kurum