Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Arda Güler'in bir rakibi daha eksildi: Yeni sezonda o pozisyonda oynayabilir!

Real Madrid'in deneyimli futbolcusu Toni Kroos'un EURO 2024 sonrasında futbolu bırakma kararını almasının ardından milli futbolcu Arda Güler'in Madrid ekibinde forma giyme şansı arttı. Takımda Endrick ve olası Mbappe transferinin ardından Arda Güler için pozisyon alternatifi doğdu. İşte bütün olasılıklar...

Arda Güler'in bir rakibi daha eksildi: Yeni sezonda o pozisyonda oynayabilir!

La Liga ekiplerinden Real Madrid'de son dönemlerde bulduğu şansları iyi değerlendiren Arda Güler'in takımdaki geleceği merak konusu. 

Kendi mevkisisinde yer alan Jude Bellingham, Brahim Diaz, Luka Modric, Toni Kross, Federico Valverde, Eduardo Camavinga gibi oyuncularla forma rekabeti içerisinde bulunan Arda Güler sezonun ilk bölümünde teknik direktör Carlo Ancelotti tarafından istediği süreleri bulamamıştı. 

Yaşadığı sakatlıkların da etkisiyle formasından uzak kalan Türk yıldız sezonun son bölümünde bulduğu fırsatları iyi değerlendirdi. La Liga'da forma giydiği 10 maçta 6 kez fileleri havalandıran Arda Güler takımın en formda oyuncularından biri olarak dikkat çekiyor.   

RAKİBİ AZALDI

Real Madrid'deki orta saha rotasyonunu etkileyebilecek önemli bir gelişme de Toni Kroos'tan geldi. Alman futbolcu EURO 2024'ten sonra profesyonel futbol kariyerini noktalayacağını açıkladı. Kross'un aldığı bu kararın ardından orta sahada Arda Güler'in forma şansının artacağı öngörülüyor. 

MODRİC'İN GELECEĞİ BELİRSİZ 

Takımın bir diğer deneyimli ismi Luka Modric'in ise durumu belirlsizliğini koruyor. Sezon sonunda takımıyla olan kontratı sona erecek Hırvat yıldızın Madrid ekibinde 1 yıl daha devam etmek istediği konuşulsa da takımdaki rolünün biraz daha azalması bekleniyor. Bu durum Arda Güler'in Madrid ekibindeki konumunu daha da güçlendiren bir diğer önemli faktör olarak dikkat çekiyor. 

REAL MADRİD'İN YENİ SEZONDAKİ KADRO YAPISI 

Bu sezon La Liga'da mutlu sona ulaşan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise Borusia Dortmund ile şampiyonluk mücadelesi verecek olan Real Madrid'in yeni sezondaki kadro planlamasında köklü bir değişikliğe gitmesi beklenmiyor. Yeni sezonda PSG'nin Fransız yıldızı Kylian Mbappe ile anlaşması beklenen Real Madrid'in böylece sezon başında en çok sorun yaşadığı mevkideki eksikliğini kapatacağı söylenebilir. Kylian Mbappe'nin takıma katılmasıyla birlikte Arda'nın asist yeteneklerinin daha ön plana çıkabilir. 

Real Madrid Mbappe'nin yanı sıra Brezilya ligi ekiplerinden Palmerias forması giyen Endrick ile anlaştı. Sezonu Brezilya ekibinde tamamlayan genç yıldız yaz döneminde Real Madrid'e katılacak. Endrick'in Madrid ekibinde kalıcı olup olamayacağı merak konusu.

 

HABER MERKEZİ


Haber Kaynağı : Selçuk Çelik

Real Madrid La Liga Carlo Ancelotti Arda Güler Kylian Mbappe Toni Kroos Luka Modric