Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Fenerbahçe'de Fred Süper Kupa finalinde oynayabilecek mi?

Kayserispor maçında direkt kırmızı kart gören Fenerbahçe’nin yıldız orta sahası Fred’in Galatasaray’la oynanacak Süper Kupa finalinde oynayıp oynamayacağı merak konusu oldu. TFF’nin disiplin talimatına göre 30 yaşındaki futbolcu 4 maç ve üzeri ceza alırsa Süper Kupa finalinde forma giyemeyecek.

Fenerbahçe'de Fred Süper Kupa finalinde oynayabilecek mi?

Süper Lig’in 17. haftasında Kayserispor’a konuk olan Fenerbahçe zorlu mücadeleden 4-3’lük galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşmanın 90+10. dakikasında Fred direkt kırmızı kart gördü.

LİGDEKİ DERBİDE YOK

Galatasaray ile 24 Aralık Pazar günü oynanacak Süper Lig derbisinde Brezilyalı yıldız forma giyemeyecek.

FRED, SÜPER KUPA'DA OYNAYABİLECEK Mİ?

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Disiplin Talimatı'na göre Fred'e 4 maç ve üzeri ceza verilirse Brezilyalı oyuncu Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçında forma giyemeyecek. Tecrübeli oyuncuya 4 maçtan az ceza verilirse Fred, cezasını Süper Lig maçlarında çekecek.

(6) Profesyonel lig ve kupa müsabakalarındaki ihlalleri nedeniyle dört müsabakaya kadar müsabakadan men ile cezalandırılan futbolcuların ve görevlilerin cezası, ilgili resmi müsabaka kategorisi dikkate alınarak kendi kategorisinde infaz edilir. Bu futbolcular ve görevliler ceza aldıkları kategori dışındaki resmi müsabakalarda oynayabilirler ve görev alabilirler.

(7) Profesyonel lig ve kupa müsabakalarındaki ihlalleri nedeniyle dört ve üzeri müsabakadan men cezası ile cezalandırılan futbolcuların ve görevlilerin cezası, kategori ayrımı yapılmadan müteakip profesyonel lig ve kupa müsabakalarında infaz edilir. Bu futbolcular ve görevliler, cezalarının infazı tamamlanana kadar hiçbir resmi müsabakalarda oynayamazlar veya görev alamazlar.



Haber Kaynağı : 12punto

Fenerbahçe Fred süper kupa