Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

İngiltere bu iddia ile çalkalanıyor: 'Bu kişi Kate Middleton değil, dublörü'

İngiliz kraliyet ailesi, ameliyat olan Galler Prensesi Kate Middleton hakkındaki spekülasyonları dindirmeyi yine başaramadı. Bu kez de Middleton'ın Eşi Prens William ile alışveriş yaparken servis edilen görüntülerinin gerçekliği sorgulanıyor.

İngiltere bu iddia ile çalkalanıyor: 'Bu kişi Kate Middleton değil, dublörü'

Karın bölgesinden 17 Ocak'ta operasyon geçiren ve sonrasında kayıplara karışan ve dün akşam yeni görüntüleri servis edilen Galler Prensesi Kate Middleton'a dair tartışma bitmek bilmiyor.

AFP ajansı, geçmişte İngiltere Kraliçesi Elizabeth'in de görüldüğü ve Middleton tarafından çekildiği açıklanan bir fotoğrafa daha "Dijital olarak oynanmış" notunu düştü.

Middleton'ın dün eşi ve İngiliz tahtının varisi Prens William ile alışveriş yaparken çekilen görüntüleri ise sosyal medya kullanıcılarını tatmin etmedi.

TARTIŞMA YARATTI

İngiliz kraliyet ailesinin halkla ilişkiler yüzü olarak sunulan Kate Middleton'ın ameliyat sonrası nerede olduğu dünya çapında büyük merak uyandırmış, çok sayıda spekülasyon yapılmıştı.

Tartışmaların zirve yapması ve öldüğünün bile öne sürülmesinin ardından Middleton'ın hafta sonunda Prens William'la çiftlik ürünleri satılan bir dükkanda alışveriş yaparken görüldüğü aktarılmıştı.

Ancak The Sun gazetesinin haberine bir görüntü veya fotoğrafın eşlik etmemesi, kraliyet ailesinin inandırıcılığının iyice sorgulanmasına yol açmıştı.

The Sun, bu tepkiler üzerine dün gece söz konusu dükkanda çekildiği belirtilen görüntüleri yayınladı. Ancak bu kez de sosyal medyada "Bu kişi Kate'a benzemiyor" ve "Görüntü yapay zeka ile oluşturulmuş" iddiaları ortaya atıldı.

'YÜZ VE GÖZ YAPISI BENZEMİYOR' İDDİASI

Birçok kişi, görüntülerde Prens William'ın yanında gülümseyerek ve enerjik bir biçimde yürüdüğü görülen kadının esasında Kate Middleton olmadığını ileri sürdü.

Net olmayan görüntüdeki kadının yürüyüşünün farklı olduğu, yüz ve göz yapısının, elmacık kemiklerinin ve gülüşünün Middleton'ınki ile aynı olmadığı iddia edildi.

Bazıları da Middleton'a çevredeki hiç kimsenin dönüp bakmadığına dikkat çekerek, görüntünün yapay zeka üretimi olduğunu öne sürdü.

The Sun gazetesi ise görüntülerin, çifti Windsor'daki evlerinin yakınındaki dükkanda gören bir kişi tarafından cumartesi günü öğlen saatlerinde iPhone 12 Pro telefon ile çekildiğini yazdı.

NE OLMUŞTU?

Kensington Sarayı'ndan 17 Ocak'ta yapılan açıklamada, son olarak Noel'de görülen Kate Middleton'ın karın bölgesinden planlı bir ameliyat geçirdiği açıklanmıştı.

Yaklaşık iki hafta hastanede kalan Galler Prensesi'nin Paskalya sonrasına kadar da kamuoyunun önüne çıkmayacağı bildirilmişti.

Ancak Kraliyet ailesinin halkla ilişkiler yüzü olarak tanınan prensesin bu şekilde ayrıntı verilmeden ortadan kaybolması, eşiyle arasının bozuk olduğu, psikolojik sorunlar yaşadığı ve hatta komada olduğu gibi iddialara yol açmıştı.

Prens Wiliam'ın şubat ayının sonunda isim babası olan Yunanistan kralı Konstantin onuruna yapılacak bir törene katılmaktan son anda vazgeçmesi de dedikoduları alevlendirmişti.


Haber Kaynağı : 12punto

Kate Middleton prens william spekülasyon

İlgili Haberler