Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Kılıçdaroğlu'ndan Fatih Portakal'a çok sert yanıt: 'İspatlayamayacağı iddiayı ortaya atan da namerttir'

Gazeteci Fatih Portakal, CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal’ın gündeme oturan sözlerine ilişkin, “Kanıtlayamam ama talimatı Kılıçdaroğlu'ndan aldığını düşünüyorum” demişti. Kılıçdaroğlu, X üzerinden Portakal'a yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu'ndan Fatih Portakal'a çok sert yanıt: 'İspatlayamayacağı iddiayı ortaya atan da namerttir'

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, X üzerinden gazeteci Fatih Portakal'ın Burcu Köksal'ın açıklamaları sonrası, “Kanıtlayamam ama talimatı Kılıçdaroğlu'ndan aldığını düşünüyorum” sözlerine yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

"SENİ MİLLETİMİN VE NAMUSLU GAZETECİLERİN VİCDANINA HAVALE EDİYORUM"

"Aziz Milletime;

Toplumsal muhalefeti, herkese ve her şeye rağmen örgütlemiş, bu uğurda suikastlere, saldırılara, linç girişimlerine ve iftiralara göğüs germiş, toprağa dikilen bir fidanı büyütür gibi Millet İttifakını büyütmüş, serpilmesini gururla izlemiş Kemal Kılıçdaroğlu hiç diktiği fidana kıyar mı? Koca bir çınar gibi gölgesinde serinlediği partisinin hiç kötülüğünü ister mi? Evine ateş atar mı? Sizlerin vicdanına bırakıyorum çünkü gidecek başka yerim yok…

 Had bilmez edepsizlere;

1- Cumhuriyet Halk Partisi'nin mevcut Genel Başkanı'na basiretsiz demek; seviyesizliktir, terbiyesizliktir! Buna en başta ben müsaade etmem!

2- "İspatlayamam ama" diyerek ağız dolusu iftira atmak bırak gazeteciliği, insanlık değildir. Kepazeliktir! Çukurluktur!

3- Bırak böyle talimat vermeyi, aklının ucundan geçiren, bir an dahi partisinin kötülüğünü isteyen bir Genel Başkan namerttir! Birilerine iyi görünmek için kin kusan ve ispatlayamayacağı iddiayı ortaya atan da NAMERTTİR!

Fatih Portakal senin iftiralarının da mevcut iktidarın seçim zamanında attığı iftiralardan, sahte ve montaj videolarından bir farkı yoktur, müfterilerden yine Allah'a sığınıyorum. Seni milletimin ve namuslu gazetecilerin vicdanına havale ediyorum."


Haber Kaynağı : 12punto

Burcu Köksal CHP Fatih Portakal Kemal Kılıçdaroğlu